Tämä palsta on tarkoitettu SHtS -jäsenten omille hammastekniikkaan liittyville ilmoituksille.

Osastot ovat esimerkiksi: MYYDÄÄN, VUOKRATAAN, OSTETAAN, PAIKANHAKIJOITA, PALVELUKSEEN HALUTAAN...

Ilmoituksen jättö on jäsenille maksutonta.
(Maksullinen ei-jäsen ilmoitus on myös mahdollinen, tiedustele sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Laita otsikoksi JÄSENILMOITUS ja muista merkitä myös jättöpäivä ja yhteystietosi. Lähetä rivi-ilmoituksen tyyliin kirjoitettu ilmoituksesi sähköpostilla tai postikortilla osoitteeseen: Suomen hammasteknikkoseura, Mannerheimintie 52 A 00250 Helsinki.

HUOM! Voit lähettää sähköpostitse valokuvan esim. myytävistä koneista ja laitteista (enintään kaksi valokuvaa/ilmoitus tai jäsen)

Lähetä jäsenilmoitus sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoitus julkaistaan tällä palstalla yleensä samana päivänä tai viimeistään muutaman päivän sisällä sen jättämisestä ja poistetaan noin kuuden kuukauden kuluttua, ellet ole itse aiemmin pyytänyt sen poistamista. Ilmoituksesi julkaistaan tilan salliessa myös seuraavassa hammasteknikko lehdessä, jonka ilmestymis- ja aineistonjättöajat löydät myös mediakortista.

 

Ilmoituksesi näkyvyys?

Tämä jäsenilmoitus -palsta luetaan reilusti yli 500 kertaa kuukaudessa.

"Jäsenten ilmoituksia" luetaan lähes yhtä paljon kuin suosituinta "Uutisia ja tiedotteita" -sivua.

 

 

 Myydään


Myydään EHT-vastaanotto Helsingin Itäkeskuksessa.   
Ei vaadi suurta pääomaa. Vastaanotto toiminut samalla paikalla
vuodesta 1981 lähtien 3 erikoishammasteknikon aikana.
 
Tied. EHT Ilkka Mustonen puh 0405832809  

Ilm.Jät.28.2.2023


Myydään EHT-vastaanotto Kouvolan Kuusankoskella.

Yhteydenotot p.050 4910097.

Ilm.jät.13.12.2022


Myydään erikoishammasteknikon vastaanotto ja hammaslaboratorio Uudessakaupungissa

Keskustassa, katutasossa, esteetön, kaksi sisäänkäyntiä, remontoidut tilat, ensiluokkainen irtaimisto, valokuitu liittymä, meren ääressä.

Yhteydenotto sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
Ilm.jät.7.11.2022Hammaslaboratorio Alfadent Ky
(Aleksis Kivenkatu 16, 00500 Helsinki Puh. 0505898611)
myy hyväkuntoisen irtaimistonsa ja laitteistonsa.
 
Ilm.Jät.15.8.2022
 

 
 
Olemme lopettamassa laboratoriotoimintaamme ja myynnissä olisikin laaja valikoima laboratoriolaitteita:
 

AmannGirrbach Motion2 5-akselinen märkä /kuivajyrsin       17.000€
AmannGirrbach Motion2 4-akselinen kuivajyrsin       13.000€
Amann Girrbach Map300 laboratorioskanneri + ohjelmisto      9.000€
Amann Girrbach Argotherm kromikoboltin sintrausuuni       4.000€
Amann Girrbach Therm sintrausuuni       3.500€
Amann Girrbach Artex CR artikulaattori       740€
BPR Led Carver turbiini (täysin tehdashuollettu 2021)       2.000€
BPR märkätyöstökaappi turbiinille       150€
Dürr Hygojet desinfektori       980€
Erkkoform 3d+ vetofoliolaite + Occluform       1.200€
Renfert Basic Classic hiekkapuhallin       480€
MicroNX hybridilaite turbiini/mikromoottori       1.300€
NSK mikromoottori       600€
AmannGirrbach Ceramill Giroform pinnipora       550€
Zhermack Furnace DM 30 esilämmitysuuni       350€
Ivoclar Programat P300 vakuumipumpulla       3.500€
Ivoclar Programat P3100 vakuumipumpulla       4.500€
Ivoclar keramiasetit       2.000€
Vita keramiasetit        1.000€
 

Hinnat ovat neuvoteltavissa, varsinkin useampaa tuotetta ostaessa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Pertti Salpiola   040 556 4831
 
Ilm.jät.17.6.22
 

 

Vuokrataan


 


Ostetaan


 


Paikanhakijoita


 


Palvelukseen halutaan


HAMMASTEKNIKKO

Tule mukaan huippuosaajien tiimiin

ORAL LINDENT HAMMASLABORATORIO hakee tiimiinsä Hammasteknikkoa kokoaikaiseen työsuhteeseen

Keramian tekeminen ( Kerrostus - ja Maalaustekniikkaa ) ja/tai Digitaalinen suunnittelu ovat ominta osaamistasi tai kiinnostuksen kohteita. Voit olla jo osaava ammattilainen tai intoa ja oppimishalua omaava nuorempi teknikko.
Toimenkuvasi voi myös joustavasti olla kumpaakin.

Kiinteän protetiikan sekä esteettisen protetiikan erilaiset työt ovat laboratoriomme erityisosaamista. Asiakkainamme on hammaslääkäreitä ja erikoishammaslääkäreitä yksityissektorilta sekä erikoissairaanhoidon sairaalaprotetiikkaa.

Meillä saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtäviisi ja jatkuva kouluttautuminen on osa työn tekemistä. Oral LINDENT Hammaslaboratorio on Suomen tunnetuimpia hammaslaboratorioita esteettisen ja kiinteän protetiikan osa-alueella. Osaamisemme mahdollistaa kehittymisen erilaisten mielenkiintoisten töiden parissa.

Oral LINDENT Hammaslaboratorio on osa Oral Hammaslääkärit Oyj:n omistamaa Oral Hammaslaboratorioita

Oral Hammaslääkärit Oyj tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilökuntaedut, työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut ym.

Oral Hammaslääkärit Oyj on Suomen suurin yksityinen hammaslääkäri- ja hammaslaboratoriopalveluja tarjoava yritys.

Lisätietoja työpaikasta antaa Aki Lindén, HTM, EHT puh.0400-648540
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Oral LINDENT Hammaslaboratorio
Vanha talvitie 11 A 3.krs.
00580 Helsinki
09-6949094
www.lindentpremium.wordpress.com
www.oral.fi

Ilm.jät.8.5.2023 


TULE MEILLE TÖIHIN!

Hammaslaboratorio Helmiäishammas

Helmiäishammas on Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva moderni ja tilava hammaslaboratorio. Meillä yhdistyvät nykyaikainen tekniikka ja pitkä ammatillinen kokemus. Laajaan osaamiseemme kuuluvat sekä kiinteät ratkaisut että irtoprotetiikka. Hyödynnämme työssämme paljon CAD-/CAM-menetelmiä.

Haemme hammasteknikkoa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen

MITÄ TEET?
Toivomme sinulta laajaa hammasteknistä osaamista niin kädentaitoja vaativissa tehtävissä kuin CAD-/CAM-ohjelmien käytössäkin. Mahdollista on päästä luomaan esteettisiä ratkaisuja kruunu- ja siltaprotetiikassa sekä teknisiä ratkaisuja implantti- ja rankaprotetiikassa. Työtehtäväsi voivat olla hyvinkin monipuolisia, osaamisesi mukaan.

KUKA OLET?
Edellytämme sinulta toimeliasta työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen ja joustava tiimipelaaja, jolla on into oppia uutta. Huumorintaju ja rento työote ovat ehdoton etu.

MITÄ SAAT?
Tarjoamme sinulle uudet tilat ja nykyaikaiset laitteet sekä tiiviin ja aikaansaavan työyhteisön, jossa saa myös nauraa. Pidämme työyhteisössämme huolta työhyvinvoinnistasi; Helmiäishampaan työntekijänä saat mm. kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. Työyhteisöstämme löytyy myös hurttia huumoria, yhteisiä tapahtumia ja tekemistä yhdessä hammaslääkäriasema Helmiäisen kanssa. Annamme sinulle mahdollisuuden ideoida ja edelleen kehittää omaa työnkuvaasi ja osallistua tarjolla oleviin koulutuksiin.

Hae meille töihin jo tänään ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva Helmi Helmien joukkoon. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille 14.4.2023 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan, ja paikka täytetään kesäkuun alusta alkaen. Annamme mielellämme lisätietoja työpaikasta, pirauta numeroon  050 5386 441 / Riikka Ahonen 

Ilm.Jät.15.3.2023


Etsimme hammasteknikkoa tai -laboranttia Vaasaan

Hammasteknikko tai hammaslaborantti – nyt olisi tarjolla näköalapaikka hammaslaboratorioalalle Loisto Laboratorioiden Vaasan yksikössä! 

Töitä meiltä löytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan irtoprotetiikan ja/tai kiinteän protetiikan parista. CAD/CAM-osaaminen luetaan eduksesi, mutta siihen myös koulutetaan tarvittaessa. Työssäsi pääsetkin yhdistämään digitaalisen työnkulun parhaat puolet perinteiseen käsityöhön. 

Meillä et jää yksin, sillä teemme yhteistyötä valtakunnallisesti kaikkien Loiston ammattilaisten kesken. Osaamista jaetaan pitkin vuotta, ja vähintään kerran vuodessa kokoonnumme koulutuspäiville tutkimaan alan uusimpia tuulia ja tutustumaan paremmin toisiimme. Sinulta toivomme innostunutta asennetta, työnantajana puolestamme tarjoamme sinulle kaikki mahdollisuudet kehittyä alasi Loisto-ammattilaisena. Hae siis sellaisena kuin olet, olet sitten urasi alussa tai jo kokenut konkari. 

Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja työpaikasta antaa Loiston teknologiajohtaja Tero Rakkolainen, puh. 040 583 2010Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., kuitenkin viimeistään 5.3.2023. 


Du tandtekniker eller tandlaborant – nu erbjuds en utsiktsplats till tandlaboratoriebranschen i Vasas Loisto Laboratorium!

Beroende på ditt kunnande och intresse finns det jobb inom både avtagbar protetik och/eller fast protetik. CAD/CAM-kunnande ses som en fördel, men vi erbjuder även utbildning vid behov.

I jobbet kan du kombinera de bästa delarna av digitalt arbete med traditionellt handarbete.

Hos oss blir du aldrig ensam, eftersom vi samarbetar på nationell nivå tillsammans med alla Loisto Laboratoriums proffs. Kunnande delas ut hela året, och minst en gång om året samlas vi på skolningsdagar för att kolla in den nyaste tekniken inom branschen och för att lära känna varandra bättre. Från dig önskar vi en entusiastisk inställning, och vi som arbetsgivare erbjuder dig alla möjligheter att utvecklas som Loisto-proffs. Sök alltså jobbet sådan som du är, vare sig du är i början av din karriär eller om du redan är en van veteran.

Ditt välbefinnande är viktigt för oss, så vi erbjuder omfattande arbetshälsovårdstjänster samt motions- och kulturfördelar. Varmt välkommen till vårt team!

Mer information om jobbet ger Loistos teknologichef Tero Rakkolainen, tel. 040 583 2010. Skicka in din ansökan, cv och löneönskemål snarast till adressen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., senast 5.3.2023.

Ilm.Jät.13.2.2023


Hammasteknikko! Kiinnostaako monipuolinen työnkuva hienoissa toimitiloissamme Helsingin keskustassa? Entä loistavat työkaverit, hyvät henkilöstöedut ja moderni laitteisto?

Loisto Laboratoriot etsii nyt kokoaikaista hammasteknikkoa Helsinkiin. Tarjoamme sinulle osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan mahdollisuuden vaihteleviin työtehtäviin kiinteän protetiikan ja digitaalisen suunnittelun parissa. Voit olla joko urasi alussa tai jo kokenut konkari, tärkeintä on innostunut ja kehittymishaluinen asenne. Hyvä työilmapiiri mahdollistaa yhdessä tekemisen ja oppimisen, ja vakavarainen työnantaja tarjoaa erinomaiset kouluttautumismahdollisuudet ja työvälineet. Loistolla pääset työskentelemään näköalapaikalla Suomen suurimmassa hammaslaboratorioalan yhtiössä. Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja työpaikasta antaa Loisto Helsingin yksikön vastaava Eero Aho, puh. 050-354 3717 / eero.aho(at)loistolaboratorio.fi.

Herättikö tämä ilmoitus kiinnostuksesi?
Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen osoitteeseen eero.aho(at)loistolaboratorio.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2023. Aloitamme haastattelut jo helmikuun aikana.
 
Ilm.jät.8.2.2023Haemme Turun AMK:lle opetushammasteknikon sijaista noin 3.5kk:n ajalle / kevääksi.
 
Työsuhde alkaisi mahdollisimman pian.
 
Hammaslaboratoriomme TUASDenTech toimii pääsääntöisesti ICT-talolla, koulutuksen yhteydessä, osoitteessa Joukahaisenkatu 3, Turku.
Työ pitää sisällään potilastöiden ohjaamista ja DenTech hammaslaboratorion arjesta ja potilastöiden sujuvuudesta vastaamista. Laboratoriossamme valmistetaan pääsääntöisesti irtoprotetiikka ja oikomiskojeita ja paljon näistä tehdään jo CAD/CAM tekniikalla.
 
Vaatimuksena työhön on Suomessa laillistetun hammasteknikon paperit, toimeen tarttuva työote ja kiinnostus opiskelijoiden ohjaamiseen.
Saat taaksesi tiimimme tuen ja toimit samoissa tiloissa meidän opetushenkilöstömme kanssa.
 
Jos kiinnostuit tai sinulle heräsi kysyttävää, niin ole yhteydessä Millaan (+358 40 4193111).
 
Ilm.jät.12.1.2023
 

 
Hyvin hoidetussa yrityksessä olisi työpaikka tarjolla.
 
Oletko hammasteknikko/-laborantti ja osaat tehdä sujuvasti hammasasetteluja? Vai haluatko osata CAD/CAM-suunnittelua tai kerrostaa kaunista posliinia?
Myös osa-aikainen työ otetaan huomioon. Osakkuus tai firman jatkaminenkin mahdollista. Sopisi hyvin myös palvelualttiille EHT:lle. Hyvä asiakaskunta.
 
Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan. Yt. HAMMASLAB OY, Juha Venäläinen, 053744712
 
Ilm.jät.2.12.2022
 

 
 
 ETSIMME DIGITAALISEEN HAMMASLABORATORIOOMME HAMMASTEKNIKKOA

  Toivomme sinulta kokemusta keraamikkona, mutta tarpeen tulleen koulutamme työssä vaadittavaan osaamiseen. Toivomme sinulta positiivista asennetta, hyviä kädentaitoja ja halua kehittyä.
Työssäsi pääset hyödyntämään alan viimeisimpiä laitteistoja ja materiaaleja.

  3Dent on kotimainen Helsingin Vallilassa sijaitseva hammaslaboratorio, joka on alusta lähtien keskittynyt ainoastaan digitaaliseen työnkulkuun. Olemme osa pohjoismaista Unident Groupia.

  Jätä vapaamuotoinen hakemus tai kysy lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Ilm.jät.2.11.2022
 

 
Hammaslaboratorio SR-Hammas Oy

hakee vakituiseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen hammasteknikkoa, -laboranttia tai -työntekijää.
Päätoimialueena koko- ja osaprotetiikka, muovityöt. Purentakiskojen sekä rankojen kokonaisosaaminen luetaan eduksi.
Olemme 47 vuotta Jyväskylässä toiminut, moderni ja monipuolinen, täyden palvelun hammaslaboratorio.
Tule viihtymään yhteen Suomen nykyaikaisimmista hammaslaboratorioista. ks. lisää nettisivuiltamme.

yht.otot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   www.srhammas.fi
 
Jatkuva Ilm.jät.3.5.2021