Jos haluat hammastekniikkaan liittyvän tapahtumasi tälle palstalle, ota yhteyttä: Teppo Kariluoto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 


19.5.2022 (Päivitetty 22.5.2023)

      

 

Hei Erikoishammasteknikkoliiton ja Hammaslaboratorioliiton jäsen


Hammaslaboratorioalan liitot järjestävät jäsenilleen Fimean tarkastukseen ja omavalvontaan liittyvää laitelainsäädäntökoulutusta eri paikkakunnilla.

 

22.5.2023
Kesälomien jälkeen tullaan järjestämään vielä ainakin yksi koulutustapahtuma. Kysymyksiä on tullut järjestäjille - järjestetäänkö ja mikäli järjestetään, niin milloin lisää MD koulutustapahtumia. Kun ilmoittautuneita on n. 20 halukasta osallistujaa, suunnitellaan ja järjestetään koulutuksen ajankohta ja paikka.

Tästä tullaan ilmoittamaan ilmoittautuneille sekä Hammaslaboratorioliiton ja Erikoishammasteknikkoliiton jäsenkirjeissä sekä verkkosivuilla. On siis tulossa lisää MD koulutusta ja mikäli kiinnostusta ja osallistujia riittää, niitä järjestetään tarpeen ja kysynnän mukaan.

 

Lue ilmoittautumisohjeet vanhasta jäsenkirjeestä!

 

  

McDental

Tapahtuma järjestetään Kotkassa 17.6.2023
Ohjelma- ym. tiedot myöhemmin

MC Dental - Facebook ryhmä

 


Erikoishammasteknikon pätevyys 30 op


Monimuotokoulutus, johon kuuluu lähipäiviä (22 kpl), etätyöskentelyä sekä työssäoppimista. Opiskelussa hyödynnetään Moodle-verkko-oppimisympäristöä.
Jokaisen tulee itse järjestää nimetty ohjaaja ja työssäoppimispaikka, jossa on mahdollisuus harjoitella erikoishammasteknikon ammattiosaamiseen kuuluvia tehtäviä ja saada ohjausta.

Ajankohta ja paikka
2.10.2023-25.10.2024
Savonia AMK, Microkadun kampus
Microkatu 1, Kuopio

Ilmoittautuminen ja hinta
Ilmoittautuminen 29.5.2023 mennessä
www.savonia.fi/taydennys
4900 € + ALV 24 % / osallistuja

Lisätietoja

Ilmoittautuminen:
Marjut Hentunen, puh. 044 785 6420
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HUOM: Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä laskutetaan koko koulutuksen hinta.
Sairastapauksessa laskutettuja eriä ei palauteta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus toteutetaan, jos on riittävä määrä osallistujia. 


VITA webinaarit:
 
Linguaalinen asettelukonsepti VITAPAN EXCELL® ja VITAPAN® LINGOFORM hampailla

Sisältö:
Kurssilla käydään läpi kaikki mitä sinun tulee tietää esteettisten ja toiminnallisten kokoproteesien asettelusta, alkumalli analyysistä oikeiden hammasmallien ja muotojen valintaan. Demonstraation kautta pääset näkemään vaihevaiheelta, miten asetella esteettisesti ja toiminnallisesti hampaat kokoproteeseihin linguaalisella asettelukonseptilla.
 
Kurssi 1
16.10.2023 klo 15:00-16:30
 
Kurssi 2
20.10.2023 klo 15:00-16:30

 

Lisätietoa myöhemmin...

 

  

Webinaari lääkinnällisten laitteiden rekisteröinnin muutoksista

Fimea järjestää sidosryhmille suunnatun lääkinnällisten laitteiden rekisteröinnin muutoksia koskevan tiedotus- ja keskustelutilaisuuden tiistaina 9.11.2021 klo 9:00–11:30. Tilaisuus järjestetään webinaarina.

Tilaisuudessa käsitellään voimaan tulleen EU-lainsäädännön ja uuden kansallisen lainsäädännön myötä tulleita toimijoiden- ja laitteiden rekisteröintiin liittyviä muutoksia. Osallistujia suositellaan tutustumaan etukäteen Fimean määräykseen 2/2021 Lääkinnällisiin laitteisiin liittyvät toimija- ja laiterekisteröinti-ilmoitukset viranomaisille, Määräys 2/2021.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaari on erityisesti kohdennettu lääkinnällisten laitteiden (sekä MD että IVD -laitteiden) valmistajille, valtuutetuille edustajille, yksilölliseen käyttöön tarkoitettujen laitteiden valmistajille, maahantuojille ja järjestelmän tai toimenpidepakkauksen kokoajille sekä sterilointipalvelujen tuottajille, omaa laitevalmistusta harjoittaville terveydenhuollon toimintayksiköille ja lääkinnällisten laitteiden jakelijoille..

 

Lisätietoa tästä!

-----------------------------------------------------------

24.11.2021

Fimean lääkinnällisten laitteiden rekisteröinti -webinaarin 9.11.2021 tallenne on  julkaistu

 

Fimean lääkinnällisten laitteiden rekisteröinti -webinaarin 9.11.2021 ohjelma julkaistu  (Fimea / Ajankohtaista 3.11.2021

 


 

Lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksia koskevan webinaarin 6.5.2021 tallenne on julkaistu

Tästä Fimean uutiseen

Tilaisuuden aikana osallistujilla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä keskustelupalstalla. Kaikkia esitettyjä kysymyksiä ei ehditty käsittelemään tilaisuudelle varatussa aikataulussa, mutta niihin on pyritty vastaamaan kootusti: lääkinnällisten laitteiden webinaari 6.5.2021 kysymykset ja vastaukset (pdf). 

 Verkkokoulutusta

Webinaareja, Podcasteja, On-Demand kursseja...

Vita Webinaarit

Viva Learning™ Free Online Dental CE. Industry-wide dental continuing education platform

CDE World

Henry Schein Connect Dental  Webinars

NIOM Webinars

 Verottajan verkkoseminaari

Viimeaikaista arvonlisäverokäytäntöä sosiaali- ja terveysalalla.
Verkkoseminaarissa (19.9.2019) käytiin läpi viimeaikaista oikeuskäytäntöä ja sen vaikutuksista arvonlisäverotukseen.Verkkoseminaarien aineistot