Kotimainen laatu koostuu useista tekijöistä

Suomalaisen ammattitaitoisen tiimityön ja hyväksyttyjen materiaalien lisäksi toiminta on selkeää ja hinnoittelu läpinäkyvää.
Kokonaishinta kattaa kaikki hammasproteesin suunnittelusta, valmistuksesta, sovituksista ja asentamisesta aiheutuvat kulut.
Huolellisella prosessilla pyritään siihen, että tuote tehdään vain kerran. Läpinäkyvä prosessi takaa asiakkaan potilasturvallisuuden.

Suomalaisissa hammaslaboratorioissa valmistetaan hammasproteeseja ja purentaelimiä kuntouttavia kojeita yleensä hammaslääkärin tai
erikoishammasteknikon tekemän tilauksen perusteella. Vaikka nykyaikainen teknologia onkin valjastettu hammaslaboratorioiden käyttöön,
on työ yksilöllisen luonteensa vuoksi pääosin vaihtelevaa käsityötä, joka edellyttää suun terveyden ja anatomian sekä hampaiden muoto-opin tuntemusta.
Hammasproteesit ja purennan hoitokojeet valmistetaan Suomessa erilaisista materiaaleista, kuten kullasta, sekä posliinista tai muoveista.
Suuhun sopivien materiaalien tuntemus näyttelee hammasteknikon työssä merkittävää roolia.
Kaikki suomalaisten hammasteknikoiden käyttämät materiaalit ovat CE-hyväksyttyjä.

SUOMALAINEN PROTEESI:
▸ nopea toimitus▸ suuhun sopiva▸ tiimityössä tehty▸ turvallinen ja terveellinen▸ luonnollisesti hyvännäköinen▸ aikaa, käyttöä ja katsetta kestävä