Minustako hammasteknikkoseuran jäsen? Mitäs minä siitä hyödyn?

Hammasteknikkoseuran jäsenenä saat kaksi jäsenkirjettä, sekä Hammasteknikko-lehden 4 kertaa vuodessa kotiisi. Voit myös osallistua syksyn ja kevään luentopäiville omakustannehintaan (opiskelijat maksutta *). Jäsenilmoitukset näille nettisivuille/Hammasteknikko -lehteen ovat jäsenille maksuttomia. Lisäksi olet omalta osaltasi tukemassa hammasteknisen alan kehitystä ja kantamassa korttasi kekoon alamme hyvinvoinnin varmistamiseksi. Tämän kaiken voit saada 75 euron vuotuisella jäsenmaksulla. Hammasteknisen alan, hammaslaborantti- tai hammasteknikko-opiskelijan jäsenmaksu on 10€/vuosi. (*Hammasteknisen alan opiskelijoilta veloitetaan koulutustapahtumista vain oheistoiminnot esim. ruokailu)

Vuodesta 1925 saakka toiminut Hammasteknikkoseura on kaikkien hammasteknisellä alalla toimivien ammattihenkilöiden yleishyödyllinen yhdistys. Talkoovoimin toimiva Hammasteknikkoseura julkaisee näitä nettisivuja, Hammasteknikko-lehteä sekä järjestää koulutustapahtumia (Hammaslääketiedepäivät syksyllä ja Talvirieha -koulutustapahtuma keväällä).

Hammasteknikkoseura edistää hammasteknisen alan kehitystä Suomessa. Hammasteknikko-lehdestä voit lukea artikkeleita alamme uutuusmateriaaleista sekä uusista työtekniikoista. Hammasteknikkoseura on julkaissut ainoana maailmassa englanti–suomi -sanakirjan koskien hammasteknistä sanastoa. Hammasteknikkoseura pyrkii näin edistämään ja helpottamaan alallamme toimivien ihmisten kynnystä tutustua ja perehtyä mm. englanninkielisiin alan julkaisuihin.

Hammasteknikkoseura on julkaissut jo neljä Historiikki ja henkilömatrikkeli -kirjaa, joissa on perustiedot lähes jokaisesta alallamme toimivasta henkilöstä. Matrikkeleihin on myös tallennettu hammasteknisen alan historia vuodesta 1925 lähtien. Seuraava matrikkeli julkaistaan vuonna 2015.

Virkistystapahtumia järjestetään koulutuspäivien yhteydessä sekä illanviettotapahtuma syksyn koulutuspäivien yhteydessä. Pyrkimyksenä on myös elvyttää kesäkisat, jotka pyritään järjestämään koulujen alkamisen aikoihin vuonna 2012 tai 2013.

Hammasteknikkoseura jakaa stipendejä valmistuville hammasteknikoille sekä hammaslaboranteille. Opiskelijoille myönnettävä stipendi kulkee nimellä Anders Blom -apuraha. Kaikki hammasteknisellä alalla toimivat henkilöt voivat hakea tutkimusapurahaa hammastekniikkaa edistäviin hankkeisiin Hammasteknikkoseuralta.

Hammasteknikkoseura on yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: Hammaslaboratorioliitto, Hammastekniset (Ammattiliitto PRO), Hammasteknikkomestarit, Erikoishammasteknikkoliitto, alamme oppilaitokset (Turun AMK, Metropolia, Stadin ammattiopisto ja Stadin aikuisopisto), Hammaslääkäriseura Apollonia, Hammaslääkäriliitto, Suun Terveydenhuollon Ammattiliitto sekä Helsingin käsityö– ja teollisuusyhdistys. Yhteistyöllä näiden tahojen kanssa Hammasteknikkoseura pyrkii luomaan hammastekniselle alalle hyvät toiminta- ja kehittymisolosuhteet.

 

Jäsenkirjeessä saat ajankohtaiset tiedotteet, kutsut, ilmoittautumislomakkeet, toimintasuunnitelman yms.

Jäsenkirjeen postikulut kustannetaan hammastarvikeliikkeen tms. ns. väliinvientimainoksella.
(Mainostaja, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

 

Haluan liittyä jäseneksi!