Tämä palsta on tarkoitettu SHtS -jäsenten omille hammastekniikkaan liittyville ilmoituksille.

Osastot ovat esimerkiksi: MYYDÄÄN, VUOKRATAAN, OSTETAAN, PAIKANHAKIJOITA, PALVELUKSEEN HALUTAAN...

Ilmoituksen jättö on jäsenille maksutonta.
(Maksullinen ei-jäsen ilmoitus on myös mahdollinen, tiedustele sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Laita otsikoksi JÄSENILMOITUS ja muista merkitä myös jättöpäivä ja yhteystietosi. Lähetä rivi-ilmoituksen tyyliin kirjoitettu ilmoituksesi sähköpostilla tai postikortilla osoitteeseen: Suomen hammasteknikkoseura, Mannerheimintie 52 A 00250 Helsinki.

HUOM! Voit lähettää sähköpostitse valokuvan esim. myytävistä koneista ja laitteista (enintään kaksi valokuvaa/ilmoitus tai jäsen)

Lähetä jäsenilmoitus sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoitus julkaistaan tällä palstalla yleensä samana päivänä tai viimeistään muutaman päivän sisällä sen jättämisestä ja poistetaan noin kuuden kuukauden kuluttua, ellet ole itse aiemmin pyytänyt sen poistamista. Ilmoituksesi julkaistaan tilan salliessa myös seuraavassa hammasteknikko lehdessä, jonka ilmestymis- ja aineistonjättöajat löydät myös mediakortista.

 

Ilmoituksesi näkyvyys?

Tämä jäsenilmoitus -palsta luetaan reilusti yli 500 kertaa kuukaudessa.

"Jäsenten ilmoituksia" luetaan lähes yhtä paljon kuin suosituinta "Uutisia ja tiedotteita" -sivua.

 

 

 


 

HUOM! OSALLISTU TUTKIMUKSEEN!

 Teen parhaillaan tutkimusta Aalto Yliopiston täydennyskoulutus-yksikössä toimialallammekin varsin yleistyneen konsolidaation ( liiketoimintamallin muutoksen ) vaikutuksista hammaslaboratorioissa työskentelevien työolosuhteisiin.


Jos olet siis aiemmin työskennellyt ”yksityisessä” labrassa, jonka on sittemmin ostanut jokin suuri terveydenhoitoalan toimija ( esim. Mediverkko, Mehiläinen, Attendo, Oral, Terveystalo, Pihlajalinna, MedGroup, PlusTerveys tms ) olisin kovin kiinnostunut kuulemaan kokemuksistasi tässä murrosvaiheessa omalta osaltasi. Nopeasti muuttuvassa maailmassa myös hammasteknikoiden rooli kehittyy koko ajan ja olisi varmaankin eduksi, mikäli itse voisimme ymmärtää paremmin omaa osuuttamme työyhteisöissä. Tätä koetan selvittää ja olisikin TÄRKEÄÄ, että mahdollisimman moni tähän kyselyyn vastaisi.


Oheisen linkin avulla pääset vastaamaan lyhyeen ” Työolosuhteet murroksessa” kyselyyni. Vastaaminen vie vain joitakin minuutteja, voit tehdä sen halutessasi täysin anonyymisti.


Linkki kyselyyn


Arvon vastanneiden kesken 2 suurenmoista herkkukoria, joten kannattaa kokeilla onneaan.


Aktiivisuudesta kiittäen

Jyrki Isojärvi
HTM,EHT,HT
MBA

 

Ilm.jät.3.12.2018 


Myydään 
Myydään tai vuokrataan
 
Eht/Hml vastaanottotila Kaustisella.
 
Soita ja tiedustele 0400 682062 Ossi.
 
 
Ilm.jät.9.5.2019
 

Myydään EHT:n vastaanotto Savonlinnassa. 
 
Vastaanotto toiminut 35 vuotta menestyksekkäästi erinomaisella paikalla linja-autoasemalla ja on edelleen toiminnassa.
Oma 90 m2 huoneisto kalusteineen, laitteineen ja tarvikkeineen (mm. yli 5000 hammassarjaa) edullisesti. HP 30.000 €. 
 
Kysy lisää! Jorma Loppukaarre 0400259200 tai Kimmo 0505432165
 

Ilm.jät.24.4.2019


MYYDÄÄN

Vivodent PE uusia etuhammassarjoja. Tee tarjous!

Myydään käytetty Finndent-merkkinen potilastuoli. Hinta 400 €.

Yhteydenotot ja tiedustelut Kalevi Valo, puh. 0500 577 454.Ilm.jät.2.4.2018


EHT vastaanotto Helsingin Malmilla
 
Toimintaa 30 vuotta, katutasossa, esteetön sisäänkäynti.
 
Tiedustelut: 0400 449 638 EHT Erkki Janatuinen
 
Ilm.jät.4.12.2018
 

Vuokrataan


Hammaslaboratorion käyttöön sopiva ja remontoitu liiketila Helsingin ydinkeskustassa.

Tila on kooltaan 95m2 (2h+eht-tila+sosiaalitilat) ja sijaitsee suuren hammaslääkärivastaanoton vieressä, omalla sisäänkäynnillä.

Mahdollisuus vuokrata myös kalustettuna.

Lisätietoja: Harri Repo 0400-435074

Ilm.jät.7.6.2019


Ostetaan


 


Paikanhakijoita


 


Palvelukseen halutaan


Hei hammaslaborantti tai hammasteknikko!

Hammaslaboratorio Lohjan Helmi hakee tiimiinsä vahvistusta.

Olemme Lohjalla toimiva täydenpalvelun hammaslaboratorio, tiloissamme toimii myös EHT vastaanotto. Panostamme laatuun, asiakaspalveluun ja työntekijöiden osaamisen kehittämiseen. Meillä ollaan moniosaajia, mutta jokaiselle on myös muodostunut oma erityisosaamisen alue oman mielenkiinnon mukaan. Oletko vastuun tunteva tiimityöskentelijä, joka tykkää tarttua toimeen?  Haluatko vaikuttaa omaan työhösi ja työympäristöösi osallistumalla hammaslaboratorion arjen pyörittämiseen ja kehittämiseen yhdessä muun työyhteisön kanssa? Meillä pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja tekemään monipuolista työtä.

Etsimme ensisijaisesti irtoprotetiikan tekijää tai siihen suuntautuvaa. Meillä on mahdollisuus hyödyntää digitaalista suunnittelua myös irtoprotetiikassa, käytössäsi on 3shape. Olisiko digitaalinen suunnittelu sinun juttusi? Vai työskenteletkö mieluiten perinteisillä tavoilla, sekin sopii. Jos olet kiinnostunut oikomislaitteista tai kiinteästäprotetiikasta, niitäkin meillä tehdään ja voivat olla osana työnkuvaasi.

Meillä on mahdollisuus tarjota vakituinen kokoaikainen työsuhde reippaalle hampaantekijälle, elokuun alusta alkaen.

Oletko tiimiimme sopiva kokeneempi osaaja tai nuorempi taitojaan kartuttava hampaantekijä? Kerro minulle mikä on kiinnostuksesi kohde ja/tai osaamisesi alue, kuulen mielelläni lisää. Tule täydentämään meidän rentoa ja ammattitaitoista porukkaa.  

 

Yhteydenotot Reija Linnavuori 0400-702524

ilm.jät 20.6


Hammastekniikka V. Vuoristo Oy Jyväskylän keskustassa etsii kahta hammasteknikkoa tai hammaslaboranttia vakituiseen työsuhteeseen, halutessa mahdollisuus myös määräaikaisuuteen.

Hakijalta edellytetään riittävää suomen kielen osaamista sekä hammasteknikolta Suomessa laillistettua pätevyyttä. Yrityksemme tekee 30 vuoden kokemuksella monipuolisesti sekä kiinteää- että irtoprotetiikkaa, purentafysiologiaa, ortodontiaa. Vastuualuetta voidaan katsoa työntekijän kiinnostuksen mukaan, mutta toiveissa olisi saada vahvistusta varsinkin kiinteän- ja yhdistelmäprotetiikan osaamiseen. Tarpeen mukaan töitä tehdään myös oman vastuualueen ulkopuolelta. Tällä hetkellä jyrsintätyöt teetetään alihankintana, mutta olemme harkinneet myös oman CAD/CAM:n hankkimista.

Soita Vesa Vuoristolle p. 040 5612106, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hammastekniikka V. Vuoristo Oy
Tapionkatu 4 A 5.3
40100 Jyväskylä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilm.jät.10.5.2019


 

Etsimme LOISTO-tyyppejä

 Loisto Laboratoriot Oy on uusi, hammasteknikoiden perustama suomalainen hammaslaboratorioketju.
Laboratoriomme sijaitsevat Turussa, Tampereella sekä Kuopiossa, mutta toimimme valtakunnallisesti.
Tarjoamme asiakkaillemme kaikki hammastekniset tuotteet ja palvelut. Etsimme nyt uutta loistotyyppiä kasvavaan ammattilaistiimimme tarjoten hänelle rajattomat kehitys- sekä koulutusmahdollisuudet.

 


LOISTO-tyyppi TAMPEREELLE!

Työnkuvaasi kuuluu pääasiallisesti koko- ja osaprotetiikka sekä purentakiskojen valmistus. Sinulla on hyvät kädentaidot ja osaat toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olet joko valmis tekijä, tai haluat kehittyä sellaiseksi huippuosaajien opastuksessa. Jos digitaalinen työskentely kiinnostaa, niin käytössäsi ovat alan uusimmat ohjelmistot. CAD/CAM-osaaminen katsotaan eduksi.

Työilmapiirimme on lämminhenkinen ja perinteikäs, ja tiimiisi kuuluvat alan arvostetuimmat teknikot. Toimi on avoinna Tampereen Näsilinnankadun laboratoriossamme. Alan paras välineistö, laadukkaat materiaalit sekä hyvä työergonomia viimeistelevät viihtyvyyden. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.
 
Jos tunnistit itsesi Loisto-tyypiksi, otathan rohkeasti yhteyttä!

Marko Myllymäki
Hammasteknikko,yksikönvastaava
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 566 6499
www.loistolaboratorio.fi

 

LOISTO-tyyppi TURKUUN!

Työnkuvaasi kuuluu pääasiallisesti koko- ja osaprotetiikka sekä purentakiskojen valmistus. Sinulla on hyvät kädentaidot ja osaat toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä. Olet joko valmis tekijä, tai haluat kehittyä sellaiseksi huippuosaajien opastuksessa. Jos digitaalinen työskentely kiinnostaa, niin käytössäsi ovat alan uusimmat ohjelmistot. CAD/CAM-osaaminen katsotaan eduksi.
 
Työilmapiirimme on kannustava ja rento, ja tiimiisi kuuluvat alan arvostetuimmat teknikot. Toimi on avoinna Turun laboratoriossamme, joka on yksi Suomen suurimpia. Alan paras välineistö, laadukkaat materiaalit sekä hyvä työergonomia viimeistelevät viihtyvyyden. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Jos tunnistit itsesi Loisto-tyypiksi, otathan rohkeasti yhteyttä!
 
Anna-Liisa Oxby
Erikoishammasteknikko, yksikönvastaava
Puhelin +358 40 504 4321
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.loistolaboratorio.fi

 

LOISTO-tyyppi TAMPEREELLE!

Työnkuvaasi kuuluu keskeisesti kiinteän protetiikan valmistaminen. Sinulla on hyvät kädentaidot ja silmää estetiikalle. Osaat toimia täysin itsenäisesti tai osana suurempaakin tiimiä. Yhdistät mielelläsi perinteisiä sekä digitaalisia työtapoja, ja seuraat aktiivisesti alan kehitystä. Käytössäsi ovat alan uusimmat ohjelmistot sekä omat jyrsimet. CAD/CAM-osaaminen katsotaan eduksi.  

Työilmapiiri on lämminhenkinen ja perinteikäs. Tiimiisi kuuluu mm. yksi Tampereen alueen johtavista kiinteän protetiikan hammasteknikoista sekä muita alan huippuammattilaisia. Alan paras välineistö, laadukkaat materiaalit sekä hyvä työergonomia viimeistelevät viihtyvyyden. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Jos tunnistit itsesi Loisto-tyypiksi, otathan rohkeasti yhteyttä!


Marko Myllymäki
Hammasteknikko,yksikönvastaava
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 566 6499
www.loistolaboratorio.fi

 

Ilm.jät.13.2.2019