Warning: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hammasteknikko/public_html/templates/siteground-j16-2/html/com_content/article/default.php on line 15

Tämä palsta on tarkoitettu SHtS -jäsenten omille hammastekniikkaan liittyville ilmoituksille.

Osastot ovat esimerkiksi: MYYDÄÄN, VUOKRATAAN, OSTETAAN, PAIKANHAKIJOITA, PALVELUKSEEN HALUTAAN...

Ilmoituksen jättö on jäsenille maksutonta.
(Maksullinen ei-jäsen ilmoitus on myös mahdollinen, tiedustele sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Laita otsikoksi JÄSENILMOITUS ja muista merkitä myös jättöpäivä ja yhteystietosi. Lähetä rivi-ilmoituksen tyyliin kirjoitettu ilmoituksesi sähköpostilla tai postikortilla osoitteeseen: Suomen hammasteknikkoseura, Mannerheimintie 52 A 00250 Helsinki.

HUOM! Voit lähettää sähköpostitse valokuvan esim. myytävistä koneista ja laitteista (enintään kaksi valokuvaa/ilmoitus tai jäsen)

Lähetä jäsenilmoitus sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoitus julkaistaan tällä palstalla yleensä samana päivänä tai viimeistään muutaman päivän sisällä sen jättämisestä ja poistetaan noin kuuden kuukauden kuluttua, ellet ole itse aiemmin pyytänyt sen poistamista. Ilmoituksesi julkaistaan tilan salliessa myös seuraavassa hammasteknikko lehdessä, jonka ilmestymis- ja aineistonjättöajat löydät myös mediakortista.

 

Ilmoituksesi näkyvyys?

Tämä jäsenilmoitus -palsta luetaan reilusti yli 500 kertaa kuukaudessa.

"Jäsenten ilmoituksia" luetaan lähes yhtä paljon kuin suosituinta "Uutisia ja tiedotteita" -sivua.

 

 

 


 

HUOM! OSALLISTU TUTKIMUKSEEN!

 Teen parhaillaan tutkimusta Aalto Yliopiston täydennyskoulutus-yksikössä toimialallammekin varsin yleistyneen konsolidaation ( liiketoimintamallin muutoksen ) vaikutuksista hammaslaboratorioissa työskentelevien työolosuhteisiin.


Jos olet siis aiemmin työskennellyt ”yksityisessä” labrassa, jonka on sittemmin ostanut jokin suuri terveydenhoitoalan toimija ( esim. Mediverkko, Mehiläinen, Attendo, Oral, Terveystalo, Pihlajalinna, MedGroup, PlusTerveys tms ) olisin kovin kiinnostunut kuulemaan kokemuksistasi tässä murrosvaiheessa omalta osaltasi. Nopeasti muuttuvassa maailmassa myös hammasteknikoiden rooli kehittyy koko ajan ja olisi varmaankin eduksi, mikäli itse voisimme ymmärtää paremmin omaa osuuttamme työyhteisöissä. Tätä koetan selvittää ja olisikin TÄRKEÄÄ, että mahdollisimman moni tähän kyselyyn vastaisi.


Oheisen linkin avulla pääset vastaamaan lyhyeen ” Työolosuhteet murroksessa” kyselyyni. Vastaaminen vie vain joitakin minuutteja, voit tehdä sen halutessasi täysin anonyymisti.


Linkki kyselyyn


Arvon vastanneiden kesken 2 suurenmoista herkkukoria, joten kannattaa kokeilla onneaan.


Aktiivisuudesta kiittäen

Jyrki Isojärvi
HTM,EHT,HT
MBA

 

Ilm.jät.3.12.2018 


MyydäänGenano 310 hinta 1500€ (uuden hinta 7500€)
Edessä oleva Derungs medical lamppukin myydään. Lähetän tarkempaa kuvaa, jos se herättää mielenkiintoa. Hinta 80€

RECO RECOMAT 80 jynssi  320€, laakerit vaihdettu 2/2018. Imureilla tietysti.
Suurentava Waldmann kohdelamppu valolla 80€.

 
Jukka Lindqvist  p. (03) 7817 975
 
Ilm.jät. 19.6.2020

Etsin jatkajaa Joensuussa vuonna 1953 perustetulle hammaslaboratoriolle,

joka toimii nykyisin jo toisessa sukupolvessa EHT-vastaanottona ja on ollut 40 vuotta samassa osoitteessa kaupungin parhaalla paikalla.
Vastaanotto tilassa on PM 2002 CE hoitoyksikkö, jossa pienin lisäyksin suuhygienisti-/hammaslääkärivalmius.
Työtilassa kaikki levyproteesitöihin tarvittavat laitteet ja välineet.

Tervetuloa töihin Joensuuhun, rokkikaupunkiin!

Lisätietoja: EHT Pekka Laakkonen puh.0400653723, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilm.jät.24.3.2020


Lopettelen toimintaani tämän vuoden aikana Leppävirralla.

Yrityksen toimipaikka on kunnan virastotalossa esteettömästi katutasossa. Tässä 65 neliön vuokrahuoneistossa (odotus-, vastaanotto- ja työhuone, tekninen tila, wc) on hammaslaboratorio toiminut yhtäjaksoisesti jo 44 vuotta!
Vuokra on tosi edullinen! Eht hommaa on kiitettävästi ja lisänä halutessaan tk:n purentakiskot, oikkarit ja proteesityöt. Leppävirta on laaja, kolmen isomman taajaman kunta hyvien kulkuyhteyksien, 5-tien varrella.

Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, niin kerron enemmän.

Erikoishammasteknikko Soili Hyvönen
Leppävirran hammaslaboratorio
Kievarinkatu 4 79100 Leppävirta
puh. 050 3070302 ja 040 7317741
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilm.jät.23.3.2020


MYYTÄVÄNÄ HAMMASLABORATORIO JA EHT-VASTAANOTTO KUUSAMOSSA

Yritys on toiminut kohta 29 vuotta. Haluamme myydä yrityksen, koska jäämme eläkkeelle.  Tilava, viihtyisä edullinen vuokrahuoneisto sijaitsee katutasossa Kuusamon ydinkeskustassa.  Laboratorio on varustettu akryyliproteesien ja oikomiskojeiden valmistukseen.   Asiakkaamme ovat Kuusamosta, Taivalkoskelta ja Posiolta.

P 040-9637060 Jukka Säkkinen ,  045-3252342 Raija Säkkinen 

Ilm.jät.11.3.2020


Myydään käytettyja hammasteknikon koneita ! !
 
- Posliinikone
- Lämpöuuni
- Esilämmitysuuni
- Kipsipöytä
- Kiillotuspöytä
- Työpöytä  Erio
- Erilaisia aineita , materiaaleja, hampaita
 
Soita !
 
Puh : 09 1461460
 
Ilm.jät.18.9.2019

Myydään edullisesti uusi, käyttämätön Gessobox laboratoriopöytä, yllättävän sairauden vuoksi.
 
Hinta 1.800 €.  
Yhteydenotto ja lisätietoja:
Keijo Hiltunen puh. 040 – 676 18 68,  e-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Ilm.jät.12.9.2019

Vuokrataan


Vuokrataan 15-vuotta samalla paikalla toiminut erikoishammasteknikon vastaanotto Riihimäen keskustassa. Vakiintunutta asiakaskuntaa ja mahdollisuus myös hammaslaboratoriomme käyttöön.

Soita ja kysy lisää 0400992327.

Ilm.jät. 8.6.2020


Ostetaan


 


Paikanhakijoita


 


Palvelukseen halutaan


Sinä vasta-aloittanut tai kokeneempi hammasteknikko, joka haluat toteuttaa kutsumustaan itsenäisesti! Tarjoamme vuokratyöpisteitä hyvin varustetusta hammaslaboratoriosta. Tarjoamme kaikki työssä tarvittavat laitteet ja materiaalit, lähetti/mallien tekijä on myös käytettävissä tarpeesi mukaan! Kaikki laitteet huolletaan huolto-ohjelman mukaan. Hyvät henkilöstötilat takaavat viihtyisän työskentely-ympäristön. Mikäli tarvitset jotain laitetta voit vaikuttaa sellaisen hankintaan. Mahdollisuus tehdä myös talon töitä kykyjesi mukaan!
 
Hammaslaboratoriokampus sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien saavutettavissa. Alueella on myös paljon parkkipaikkoja ja lounasravintoloita. Mm. jokerilinja 550 pysäkki on 50m. etäisyydellä.
 
Vuokraus voidaan toteuttaa kiinteänä kk maksuna tai prosenttiperusteisesti laskutukseesi perustuen.
 
Mikäli kiinnostuit ole pikaisesti yhteydessä sillä paikkoja on toistaiseksi rajoitetusti.
 
 
Myyrinhammas
040 9623554

Hammaslaboratorio SR-Hammas Oy hakee vakituiseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen hammasteknikkoa, -laboranttia tai -työntekijää.
Päätoimialueena koko- ja osaprotetiikka, muovityöt. Purentakiskojen sekä rankojen kokonaisosaaminen luetaan eduksi.
Olemme 47 vuotta Jyväskylässä toiminut, moderni ja monipuolinen, täyden palvelun hammaslaboratorio.
Tule viihtymään yhteen Suomen nykyaikaisimmista hammaslaboratorioista. ks. lisää nettisivuiltamme.

yht.otot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. www.srhammas.fi

Ilm.jät.17.2.2020


 

Loisto Laboratoriot laajenee ja  etsii uusia LOISTO-johtajia!

Etsimme yksikön vastaavia Tampereelle ja Turkuun. Tarjoamme mahdollisuuden nousta urasi huipulle ja osallistua koko Loiston toiminnan kehittämiseen. Pyydämme lähettämään avoimen hakemuksen palkkatoiveen kanssa. Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti lisää!

Loisto Laboratoriot etsii uusia LOISTO-tyyppejä!

Etsimme hammasteknikkoa/hammaslaboranttia Tampereelle, Turkuun ja Seinäjolle. Teemme laboratorioissamme kiinteää protetiikkaa, irtoprotetiikkaa sekä oikomistöitä. Tarjoamme laajat kehitys- ja kouluttautumismahdollisuudet. Kysy rohkeasti lisää ja lähetä hakemuksesi!

Terhi Klint-Pihlajamaa
Hammasteknikko, Toimialajohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0405269676
www.loistolaboratorio.fi

Ilm.jät.11.2.2020


ETSINTÄKUULUTUS

Osaavalle, palveluhenkiselle EHT:lle olisi tarjolla kliinistä työtä Etelä-Suomessa, sopivalla etäisyydellä pääkaupunkiseudusta. Hyvä tuotto.
Tyytyväisimmät asiakkaat 2016-2019 - sertifikaatti. Mahdollisuus myös osakkuuteen ja CAD/CAM - laboratorion työn jatkamiseen.

Ota yhteyttä p.0400-905427

Ilm.jät.19.11.2019


Hammastekniikka V. Vuoristo Oy Jyväskylän keskustassa etsii kahta Suomessa laillistettua hammasteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Yrityksemme tekee 30 vuoden kokemuksella monipuolisesti sekä kiinteää- että irtoprotetiikkaa, purentafysiologiaa, ortodontiaa. Vastuualuetta voidaan katsoa työntekijän kiinnostuksen mukaan, mutta toiveissa olisi saada vahvistusta varsinkin CAD/CAM:n osaamiseen. Tarpeen mukaan töitä tehdään myös oman vastuualueen ulkopuolelta. Riittävä suomen kielen taito vaaditaan.


Soita Vesa Vuoristolle p. 040 5612106, myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Hammastekniikka V. Vuoristo Oy
Tapionkatu 4 A 5.3
40100 Jyväskylä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilm.jät.19.9.2019