Jos haluat hammastekniikkaan liittyvän tapahtumasi tälle palstalle, ota yhteyttä: Teppo Kariluoto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
Verkkokoulutusta

Webinaareja, Podcasteja, On-Demand kursseja...

Viva Learning™ Free Online Dental CE. Industry-wide dental continuing education platform

CDE World

Henry Schein Connect Dental  Webinars

NIOM Webinars

 

 

Valtiokonttori Webinaari 30.6.2020: Yritysten kustannustuki

Valtiokonttori järjestää tiistaina 30.6. klo 13–14 webinaarin, jonka aikana asiantuntijamme kertovat kustannustuesta ja siitä, kuinka tukea haetaan. Webinaarissa käydään läpi kaikki keskeiset asiat yritysten kustannustuesta, ja vastataan yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, kuten seuraaviin:

  • Millainen yritys voi saada tukea?
  • Mihin kustannuksiin tukea voi saada?
  • Miten tukea haetaan?
  • Mistä saa neuvoja hakemuksen tekoon?

 


 

Hammastekninen työkurssi 18.9.2020
Renkaisiin juotettavat kojeet

Järjestämme Hammaslaboratorio Viphammas Oy:n kanssa suomenkielisen hammasteknisen kurssin renkaisiin juotettavista kojeista. Kurssilla valmistetaan Quad-helix, linguaali- tai palatinaalikaari ja RME-koje.

AIKA: Perjantai 18.9.2020, alustavasti klo 8:00-16:00.
PAIKKA: Turun AMK, ICT-city, Hammaslaboratorio (Joukahaisenkatu 3, 20520 TURKU)
KOULUTTAJAT: EHT Mikko Poranen, HT Maarit Venesmäki ja HT Teemu Oinio Hammaslaboratorio Viphammas Oy
KURSSIMAKSU: 320 € sis. alv 24%. Hintaan sisältyy kurssimateriaalit ja päivän tarjoilut. Laskutus kolme viikkoa ennen kurssia.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautumiset puhelimitse 02 2764700 tai verkkokaupassa viimeistään 4 viikkoa ennen kurssia. Ilmoitathan samalla laskutusosoitteen ja mahdollisesta erityisruokavaliosta. Alle kaksi viikkoa ennen kurssia tulleista peruutuksista veloitamme koko kurssimaksun.

Yhdelle työkurssille mahtuu enintään 20 henkilöä, varaa siis paikkasi pian!


 

Erikoishammasteknikko 30 op

Aika: 5.10.2020 - 22.10.2021 monimuotokoulutuksena.
Paikka: Savonia-ammattikorkeakoulu, Microkadun kampus
Hinta: 4000 € + alv 24 % / osallistuja
Ilmoittautuminen: 29.5.2020 mennessä.


Lisätietoja

 


Verottajan verkkoseminaari

Viimeaikaista arvonlisäverokäytäntöä sosiaali- ja terveysalalla.
Verkkoseminaarissa (19.9.2019) käytiin läpi viimeaikaista oikeuskäytäntöä ja sen vaikutuksista arvonlisäverotukseen.Verkkoseminaarien aineistotLääkinnällisten laitteiden lainsäädännön esittely- ja keskustelutilaisuus

Fimea järjestää lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksista esittely- ja keskustelutilaisuuden alan toimijoille sekä laitteiden ammattimaisille
käyttäjille. 
 

Tilaisuudessa esitellään EU-lainsäädännön asettamia muutoksia sekä laitteille, talouden toimijoille että laitteiden ammattimaiselle käytölle. Lisäksi on tarkoitus käsitellä valmisteluvaiheessa olevan kansallisen lainsäädännön tuomia muutoksia. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää myös alustavia keskusteluaiheita ja kysymyksiä.

Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

 
Valmistelemme Fimeassa keskustelutilaisuuden pitämistä täysin interaktiivisena ja streamattuna koronaviruksen leviämisen välttämisiseksi, mutta teknisten järjestelyiden takia joudumme siirtämään keskustelutilaisuutta eteenpäin. Järjestelyllä pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden osallistua kaikille asiasta kiinnostuneille. Pyydämme samalla myös erityisesti miettimään ja lähettämään kysymyksiä etukäteen.
 
Lisätietoa tulossa myöhemmin.

 

 

 

McDental

 Vuodelta 2020 peruttu.

MC Dental - Facebook ryhmä