Jos haluat hammastekniikkaan liittyvän tapahtumasi tälle palstalle, ota yhteyttä: Teppo Kariluoto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 
Verkkokoulutusta

Webinaareja, Podcasteja, On-Demand kursseja...

Viva Learning™ Free Online Dental CE. Industry-wide dental continuing education platform

CDE World

Henry Schein Connect Dental  Webinars

NIOM Webinars

  

MiYO liquid ceramic kurssi  4.3.2021

Järjestämme yhteistyössä MiYO liquid ceramic kurssin digitaalisena, Ruotsin ja Norjan Rasmussenin sekä Jensen Dentalin kanssa.

Kurssi järjestetään torstaina 4.3 ja se on ilmainen.

Kurssi on englanninkielinen.

Ilmoittaudu sähköpostitse, osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin laitamme kurssiin linkin, josta pääset osallistumaan tilaisuuteen.

 

Lisätietoa tästä!

Ps. Rasmussenilta on tilattavissa MiYO kit color+ setti hintaan 1227,60 € (sis. alv:n 24%)

 


 

Verottajan verkkoseminaari

Viimeaikaista arvonlisäverokäytäntöä sosiaali- ja terveysalalla.
Verkkoseminaarissa (19.9.2019) käytiin läpi viimeaikaista oikeuskäytäntöä ja sen vaikutuksista arvonlisäverotukseen.Verkkoseminaarien aineistotLääkinnällisten laitteiden lainsäädännön esittely- ja keskustelutilaisuus

Fimea järjestää lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön muutoksista esittely- ja keskustelutilaisuuden alan toimijoille sekä laitteiden ammattimaisille
käyttäjille. 
 

Tilaisuudessa esitellään EU-lainsäädännön asettamia muutoksia sekä laitteille, talouden toimijoille että laitteiden ammattimaiselle käytölle. Lisäksi on tarkoitus käsitellä valmisteluvaiheessa olevan kansallisen lainsäädännön tuomia muutoksia. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää myös alustavia keskusteluaiheita ja kysymyksiä.

Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

 
Valmistelemme Fimeassa keskustelutilaisuuden pitämistä täysin interaktiivisena ja streamattuna koronaviruksen leviämisen välttämisiseksi, mutta teknisten järjestelyiden takia joudumme siirtämään keskustelutilaisuutta eteenpäin. Järjestelyllä pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden osallistua kaikille asiasta kiinnostuneille. Pyydämme samalla myös erityisesti miettimään ja lähettämään kysymyksiä etukäteen.
 
Lisätietoa tulossa myöhemmin.

 

 

 

McDental

 Vuodelta 2020 peruttu.

MC Dental - Facebook ryhmä